vrijdag 1 januari 2016

Goede voornemens

Na een gezellige, fijne avond met vrienden ploffen wij vandaag moe op onze heerlijke, nieuwe bank. Het nieuwe jaar is begonnen. Jammer dat je daarvoor zo laat op moet blijven, maar toch is het nieuwe jaar goed begonnen.
Een nieuw jaar, een nieuw begin, een kans om dingen op te pakken of door te zetten.
Zelf doe ik meestal niet aan goede voornemens, want waarom moet je daar op 1 januari mee beginnen? Daar kan je elke dag mee beginnen.
Maar toch heb ook ik vandaag een goed voornemen. Een gejat voornemen, want ik heb het niet zelf bedacht, maar ik vond het toch leuk. Het voornemen had wat mij betreft elke maand of week kunnen beginnen, maar aangezien het er nu meestal over gaat kwam ik het tegen in de Margriet. (Ja, die lees ik elke week met veel plezier :-)
Die mevrouw in de Margriet had als voornemen om komend jaar elke week iemand die ze een warm hart toedraagt een kaartje te sturen. Dat vond ik zo leuk, dat dat idee in mijn hoofd bleef hangen.
Ik denk wel vaak aan mensen, maar ik ben dan weer niet zo attent om daar een actie aan te verbinden. En dat kaartje is eigenlijk heel simpel en een leuke manier om mensen te laten weten dat je aan ze denkt.
Aangezien ik zo fanatiek aan het fotograferen ben, vond ik het een leuk idee om die kaartjes dan op te leuken met een foto die ik zelf heb gemaakt. Gewoon foto's van kleine dingetjes die ik mooi of leuk vind.
Dus, als je iets wilt doen, dan moet je meteen actie ondernemen.
Ik heb witte kaarten gekocht, foto's laten afdrukken en die foto's dan weer op die kaartjes geplakt. Een mooi stapeltje ligt klaar.


De komende weken kan ik vooruit.
Mocht je dit jaar dus een kaartje ontvangen met een foto van iets erop, dan draag ik je dus een warm hart toe. Mocht het even duren, of krijg je alsmaar geen kaartje, maak je geen zorgen, ik draag je echt wel een warm hart toe, maar er is iemand die het naar mijn idee harder nodig heeft of mijn goede voornemen is gestrand of nog simpeler, ik heb gewoon je adres niet :-).
En niet te vergeten, natuurlijk wens ik iedereen een heerlijk en goed 2016 met vele momenten om van te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten