zaterdag 5 oktober 2013

Courgette feta ovenschotel

Geïnspireerd op een eerder recept, een beetje aangepast naar paleo/voedselzandloper eetwijze. Het was echt een succes, dus zeker een aanrader:

Nodig:
1 courgette per persoon
half bakje champignons per persoon
half potje gesneden olijfjes per persoon
basilicum
knoflook
zeezout
peper
olijfolie
geiten/schapenfeta (ong. een half tot 1 pakje per persoon)

Hoe maak je het:

  • Snijd de courgette en champignons en doe ze in een kom.
  • Pel de knoflook en pers deze in de kom.
  • Doe de olijfjes, basilicum, zout, peper, olijfolie ook in de kom.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Verdeel dit mengsel over de bakplaat.
  • Brokkel de feta over het mengsel.
  • Bak het geheel in de oven 180 graden ongeveer 25 minuten.
Eet smakelijk en geniet er van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten